Rebecca Russell

Udtalelser

– Rebeccas nærvær, autencitet og professionalisme har gjort en vigtig og varig forskel for mit liv. Efter flere fejlslagne forløb hos andre psykologer har jeg efter forløbet hos Rebecca fået en helt anden indre ro, et overblik over min psykiske baggage og en følelse af at mestre livet. Rebecca er heldigvis ikke bange for at sige sin mening, og så er hun både sjov og behagelig.
 
Mand, 31 år
– Rebecca har været en stor støtte på min selvudviklingsrejse. I Rebecca finder man en ægte og personlig psykolog som ikke er bange for at gå lidt til kanten. I min optik formår Rebecca, at skabe et kærligt og respektfuldt rum samtidig med at hun udfordrer ens tankegang. Det er også forfriskende med en psykolog der kender til det psykedeliske og også har erfaring med integrationsarbejde, hvilket jeg også har fundet en stor støtte i. Jeg anbefaler alle der ønsker at gå dybt, at have samtaler med Rebecca. Det har jeg faktisk allerede gjort til flere.
 
Camilla, 36
Rebecca har været med til at bane og vise mig vejen. Ikke hvilken som helst vej, men vejen tilbage til mig selv. Rebecca har en helt særlig evne til at vide lige præcis hvor jeg er og hvad næste skridt i min behandling skal være. Hun har lært mig, at vi mennesker ikke er vores traumer, men at de er med til at definere os. At verdenen er et skønt sted selv midt i en skilsmisse og med et sygt barn. Rebecca har guidet mig tilbage og ind i mit eget potientiale og jeg er hende evigt taknemmelig. Hvis du har mod på en rejse og er tålmodig – ikke min stærkeste side selv – så kan jeg af hele mit hjerte anbefale dig, at starte i et forløb hos Rebecca. Lad hendes skønne grønne sofa omfavne dig og gå ind i terapien med hende.
 
Maria, 47

Kære Rebecca, I mit forløb hos dig oplever jeg mig billedligt talt holdt i hånden, mens jeg går ad den lidt uhyggelige sti, der ligger foran mig. Jeg føler mig set, anerkendt og ikke mindst troet på i mine forsøg på at ændre mine uhensigtsmæssige mønstrer. Jeg føler mig hjulpet både gennem at få sat tydelige forbindelser mellem min barndom og mine tendenser, men mindst lige så meget af de værktøjer, der kommer ud at vores samtale, så jeg også selv føler, jeg kan gøre noget andet. At du bruger dig selv så aktivt i vores samtaler skaber en virkelig behagelig, menneskelig og personlig atmosfære, og det er med til at gøre det meget nemt at tage vores samtale med hjem og ud i mit livet.

Helena, 25

Det har været livsforandrende for mig at møde Rebecca. Hun peger på døre til livet, som jeg nok anede var der, men som jeg ikke før — uden åndelig og sjælelig vejledning — har turdet forfølge. For mig er Rebecca blevet den vejleder. En dybt engageret mentor, der med sit karismatiske væsen, sit vid og sit mod, inspirerer og udfordrer mig i vores løbende samtale. Det er et trygt rum, hvor jeg selv tager ansvar for min udvikling. Rebecca er helt sin egen og arbejder vidunderligt varieret og holistisk med mange metoder, teorier og terapiformer. Jeg er dybt taknemmelig for at vores veje krydsedes.

Thit, 42

– Kære Rebecca. Det er en vild evne du har til, at sortere i alle mine ord, og skarpt zoome ind på nøjagtig hvad jeg har behov for. HVER gang, får jeg noget med mig, som jeg også kan føre over på andre dele af mit liv. Hver eneste gang åbner du mine øjne. Hvad mere er, at du er så empatisk og omsorgsfuld, men uden, at det fratager mig ansvaret for mig selv, hvis du forstår. Det er en ekseptionel evne du har. Jeg er bare så uendeligt taknemmelig.

Katharina, kronisk sygdom og mor til sårbar dreng

Tusinde tak for et virkelig godt forløb! Rebecca er super tillidsskabende og rar at være sammen med. Jeg har tidligere gået hos andre psykologer med meget specifikke ideer om, hvordan samtalen skal forme sig og hvilke emner, der er vigtigst. Rebecca er meget mere fleksibel og frygtløs i sin tilgang og metode, men virkelig god til at samle op og bruge tavlen til at fokusere på det vigtige, der dukker op i samtalen. Rebecca hjalp mig steder hen i min krop og bevidsthed, der strakte sig langt ud over sproglig hjernegymnastik og viste mig klart og tydeligt, hvad jeg har brug for at arbejde på fremover.

At gå hos Rebecca er som at besøge en virkelig god, sød og sjov ven, bare med psykologfaglig baggrund. Og så har hun et virkelig dejligt kontor med masser af grønne planter.

Kasper

Kære Rebecca. Du har været så indfølende og fantastisk en psykolog for os, og du har bragt så mange nye perspektiver til mit liv. Du har hjulpet mig med at føle mig stærkere, og givet mig en større tro på mig selv. Du er så nuanceret og indlevende i den enkelte person du har med at gøre, du er en sand ener. TAK for dig, fordi du kom ind i vores liv.

Karina, psykisk sårbar mor til to børn med særlige behov.